Säsongsjobba i Vimmerby

I norra Småland bland glittrande sjöar, sagolika skogar, böljande ängar, röda ladugårdar och ringlande grusvägar, på båda sidor av Stångån ligger Vimmerby. Den småländska idyllen fylld med berättelser, äventyr och upplevelser. Mitt bland idyllen ryms ett starkt och växande näringsliv där företag inom många olika näringar finns representerade. 

Sommartid blir Vimmerbys arbetskraft ännu bredare när staden och dess omgivningar tar emot besökare från alla världens hörn. Besökare ska checkas in, underhållas, mättas, informeras och tas om hand. Allt med det värdskap och den service som Vimmerby under alla år varit känd för. 

Ta del av Vimmerbys spännande arbetsmarknad och ett flertal fantastiska företag som söker nya medarbetare inom en rad olika områden.

Välkommen att göra en sommarsäsong i Vimmerby!

Checka in Vimmerby

Jobba med Vimmerbys övernattande gäster på traktens inbjudande hotell. Välkomna, checka in och ta hand om våra gäster tillsammans med ett glatt och utåtriktat gäng i sommar!

Feriepraktisera i sommar

Är du född mellan 2004 och 2006 och vill spendera tre veckor på någon av Vimmerby Kommuns kommunala verksamheter och föreningsliv? Då är ett feriearbete något för dig!

Jobba med mat

Älskar du mat, den personliga servicen och att leverera något speciellt till Vimmerbyrestaurangernas gäster? Vimmerby söker nu mer än hundra tjänster inom mat och dryck! Serveringspersonal, kockar, bartenders, frukostvärdar, köksmästare, kökschefer och mycket mer finns att söka!

Med kunden i fokus

Älskar du att arbeta med människor? Som butikssäljare arbetar du med gästen och kunden i fokus och hjälper dem med allt de kan tänkas behöva. Slå på ditt bästa leende och välkommen att bli en del av handeln i Vimmerby!

Det viktigaste arbetet

Att ta hand om våra äldre, våra yngre och de med speciella behov ett av samhällets viktigaste arbeten. Ett jobb inom omsorgen betyder en personlig utveckling och möjligheten att bidra till en betydande vardag för kommunens brukare.

Hyr ditt boende

Vimmerby är hem åt många hyresvärdar, stora som små, som står redo att välkomna er till ett nytt liv i Vimmerby!