7 juli – Bokhandelns bästa sommartips!

Vimmerby Bokhandel tipsar om perfekta semesterböcker att läsa i hängmattan. Det finns något för alla på Vimmerby bokhandel, stora som små. Med enorm kunskap och engagemang kan du få hjälp att hitta precis vad du letar efter.

Handbok för superhjältar, del 5: “Försvunna”

Rosenhills storskurk Wolfgang sitter bakom lås och bom men det betyder inte att Lisa och Max kan ta ledigt. Barn börjar försvinna på nätterna alldeles spårlöst och folk i staden undrar varför Röda masken och Vildbiet inte kan hitta dem. Samtidigt försöker Lisa lära Nick och Robert superhjältekrafter men det går inte så bra.

Plötsligt är alla emot Lisa. Vem kan hon nu lita på?

“Där kräftorna sjunger”

Kya Clark växer upp i våtmarken utanför en liten by vid North Carolinas kust. Familjen är fattiga, tillvaron svår och en efter en av familjemedlemmarna ger sig av. Snart är hon ensam med bara fiskmåsarna som sina vänner.

Byborna kallar henne träskflickan och utsätter henne för kränkningar. När Chase Andrews hittas död i närheten av Kyas hem blir hon misstänkt. Vad polisen och byborna inte vet är att Kya är långt ifrån den obildade enstöring som de tror och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Vimmerby Bokhandel

Stora Torget 6,

598 37 Vimmerby

0492-12310

www.vimmerbybokhandel.se