26 juli – Älskade Vimmerby

Älskade Vimmerby. Vår lilla stad med så stort hjärta, omgiven av de vackraste av byar, djupaste av skogar, vyer fyllda av magi och öppna landskap att utforska. Blommande torg, soliga uteserveringar, upplevelsefyllda aktiviteter, mysiga stugor, campingplatser och rum. Det blev en annorlunda sommar för oss alla.

Vi är vana vid långa köer längs Lundgatan, barndomens sånger som hörs över norra Vimmerby, tomt på parkeringsplatser och med husbilar och husvagnar på smala, slingrande landsvägar. Nu träffar vi grannar, vänner och bekanta på lekplatserna, på restaurangerna och i butikerna. Men barnskratten ljudar fortfarande över parker och torg, sommarcafé och restauranger håller fortfarande öppet och det finns aktiviteter att ta del av för gammal och ung under sommarens alla dagar.

Känn kärleken till staden, naturen och gemenskapen och spendera sommaren tillsammans hemma i Vimmerby!

Under rubriken ”En Sommar i Vimmerby” hittar du olika teman av upplevelser, praktiskt förpackat med boende och matförslag.

Den äventyrliga, den kulturintresserade, den naturälskande, den matintresserade, djurvännen och Astrid Lindgrenbeundraren, det finns något för alla.