Ett år ute i naturen

Med naturen precis runt hörnet, fina vandringsleder som tar er genom skog och mark, den vackert slingrande Stångån som binder samman byar, sjöar och städer, äventyrliga cykelleder på så väl plana vägar som utmanande cykelstigar är Vimmerbynaturen öppen för alla.  

Friluftslivets år 2021 är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv och Naturvårdsverket där syftet med projektet är att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta samt öka medvetenheten om friluftslivets värden. 

För varje månad kommer det ett nytt tema och mars månads tema är ”Friluftskompis”. Så ta med dig din bästa friluftskompis och ge er ut i naturen!

Använd gärna #friluftslivvimmerby på sociala medier när ni är ute och upptäcker all den fantastiska natur som finns i Vimmerby kommun så kan vi inspireras av varandra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *