Ha en kärleksfull alla hjärtans helg, tillsammans!

Det närmar sig alla hjärtans dag, varför inte förlänga kärleken till en alla hjärtans helg? Den perfekta tiden att skämma bort den du håller kär och göra något tillsammans. En mysig middag från någon av restaurangerna där ni njuter på plats eller dukar upp i romantisk hemmamiljö.

Här hittar du alla hjärtansdagsdelikatesserna:

ART Restaurang och Catering vill förenkla ditt alla hjärtans dag-firande, häll upp ett glas god dryck, sätt på skön musik och laga maten tillsammans. ART hjälper er med dom stora förberedelserna och ni kan bara göra dom små, viktiga detaljerna.
På menyn står krispig råraka på potatis från Aby serveras med skagenröra på hemgjord majonnäs på kallpressad rapsolja från nöbble gård i Kalmar, ägg från Skäfshult, det hela toppas med löjrom.

Ryggbigg med marmoringsgrad klass 5 från Småland serveras med smörig pure på mandelpotatis på råvaror från Axelssons & emå mejeriet, samt med rostad vitlök- & rosmarinssky samt stekta tomater från korka.

Vit chokladmousse, rabarber från Korka, hallon från Axelssons & hemgjord lemoncurd samt chokladdoppade & karamelliserade nötter.

Bageri Guldkringlan har tagit fram extra kärleksfulla bakelser och tårtor för den mysiga helgen tillsammans. Bageriet håller öppet fredag och lördag. 

Björkbacken Kök&Scen serverar en lyxig hemlagad trerättersmeny på lördagen den 13 februari. Menyn förbokas.

Brygghuset firar under lördagen  alla hjärtans dag lite extra med en speciell meny som förbokas. 

Långtidsbakad entrecôte från Dalsjöfors, serveras med örtfylld smördegspotatisrulle, cognacsås, svampragu med portabello, samt grönkål 

Vitchokladgratinerad Gino (kiwi, jordgubb, ananas) på Brygghusets vis, serveras med nysvevad kokosglass, kanderade nötter, samt passionsfruktscurd

Burgers & Beers serverar en trerätters meny med restaurangens favoriter under alla hjärtans dag. Börja med en sushiförrätt, fortsätt med en välsmakande burgare för att sedan avsluta med en fantastisk chokladfondant. 

Mossebo Gästhem bjuder in till en trerätters hjärtemeny under alla hjärtans dag. 

ToDo Sushi håller öppet hela alla hjärtanshelgen med välsmakande rätter från menyn. 

Checka ut hemifrån och ta in på ett mysigt hotell där ni kan pyssla om varandra. Ett mysigt avbrott i vardagen värmande bubbelbad eller isande vinterbad, flådig lyx eller enkelt stugmys. Det finns något för alla.

Hitta ditt boende: 

Björkbacken Karaktärshotells fina rum står bäddade hela helgen. Med närhet till staden, naturen och romantiken finns det mycket tid för varandra. För er som vill unna er något extra finns juniorsvit med en värmande jacuzzi och det skira romantiska rummet med mysigt badkar. 

Hotell Ronjas mysiga rum bjuder in till en kärleksfull helg. Välj mellan stora rum där hela familjen kan njuta tillsammans eller romantiska rum med bubbelbad eller badkar. Ge kroppen lite extra kärlek hos Body Gym & Relax med ett utbud av pass och utrustning och en relaxavdelning för att varva ned i. 

Oxgårdens rymliga familjestugor är perfekta för familjen som vill checka ut hemifrån. Spendera helgen tillsammans i stugan och utforska naturens alla äventyr under dagarna. 

Hos Vimmerby Stugby bor du mitt i naturen utanför fantastiska Tuna. Hitta ut i naturen under dagarna och bo bekvämt i stugor, varför inte i en med bastu? 

Vimmerby Campings läge intill den glittrande sjön Nossen är oslagbar. Med garanterad sjöutsikt och möjlighet till både vinterbad och bastuflotte rår ni om varandra på det bästa av sätt. 

Ta med dig din älskade, familj eller någon du vill rå om ut i den vackra naturen för en upplevelse. Packa en matsäck med enkla favoriter, plocka fram stormköket eller fyll termosen med något värmande och ge er ut i Vimmerbynaturen. Snöklädda vandringsleder, blanka isbanor och vackra skidspår är en härlig utflykt som passar hela familjen.

Gör något speciellt och ta er ut på en slädtur bakom vackra ardennerhästar och upplev den vackra vintern tillsammans på Eriksgården. Eller varför inte hänga på den iskalla hälsotrenden och vinterbada en isvak. En kylande upplevelse som bäst kombineras med en varm bastu. Allt på plats vid vackra Nossen

För dig som letar efter blomarrangemang, chokladaskar och smycken står de lokala butikerna till hjälp med stor expertis och den som letar efter något helt annat kan hitta även det bland gatornas inbjudande butiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *