Sommarfredag i Vimmerby!

Det väntas en sommarvarm fredag i Vimmerby. Varför inte göra något speciellt?

Längtar du efter Björkbackens räkfrossa som tagit Vimmerby med storm? Vad sägs om 500 gram prima räkor, paj, sallad, pizzaslice och tillbehör, allt på menynyheten Räkbrickan? Skynda att boka bord på uteserveringen för en riktigt härlig fredag!

Kharma firar helgen med fredagspub. Verandan är öppen, det är happy hour i baren och massor av härligt sällskap hela kvällen. Börja kvällen med något gott att äta, plankstek, burgare, ryggbiff eller pizza är bara några av favoriterna på menyn!

Musteriet håller pubkväll i det vackra Djursdala by. Njut av naturen, och den härliga stämningen tillsammans med en god räk- eller strömmingsmörgås eller varför inte något annat från sommarmenyn.

Burgers and Beers uteservering bjuds det på musik under fredagskvällen. Njut av ljuva toner från Motalas Anastasia och en egenkomponerad burgare.

En sommar utan att Per Backstad sjunger in solens strålar på Vimmerby Campings mysiga veranda är inte en sommar! Njut av sommarvärme, en välsmakande sommarmeny och ljuva toner hela fredagen. Per är på plats mellan 19.00 och 22.00, glöm inte att boka bord för att få plats!

Sugen på att spendera mer tid på Vimmerby Camping? Se Tillfälliga Teaterns föreställning Den fula Ankungen vid klockan 11.00 eller 13.00. Från 3 år. Glöm inte att boka dina biljetter.