Cupmatchen mellan Södra Vi och Storebro livesänds!

Efter flera månader utan fotboll till följd av coronapandemin ska säsongen äntligen komma igång. På måndag, den 15 juni klockan 19.00, möts Södra Vi IF och Storebro IF i andra omgången av Toyota Cup.

Södra Vi IF och Storebro IF har hittat en lösning med Mikael Vinalm från Vetlandaföretaget Vinalm Ljud & Teknik som möjliggör en livesändning av måndagens cupmatch på Youtube eftersom ingen publik får komma in på anläggningen. Det aktuella företaget kommer till Södra Vi med två personer, som rustar för en ordentlig sportsändning på Youtube med två kameror, grafik och mer därtill.

De som väljer att titta på måndagens livesända match kommer ha möjlighet att stötta både Södra Vi och Storebro genom att swisha valfri summa pengar till numret 123-6802482 (Södra Vi) och 123-4763272 (Storebro). Alla bidrag, stora som små, är viktiga och gör skillnad.

SVIF och SIF vill tacka sina sponsorer som kliver in och möjliggör sändningen.

Här ser ni matchen på måndag,

https://www.youtube.com/watch?v=4MT_aWmGS4U&feature=youtu.be