Valborgsmys

Förbered valborgsmyset med lite god mat. Beställ en hel meny eller favoriträtter på någon av restaurangerna.

Vimmerby Stadshotell fredagskväll flyttas till torsdagen med spännande erbjudande både för avhämtning eller bordbokning. För den morgonpigga serveras valborgsmässofrukost i den vackra hotellrestaurangen på fredagen. Bordsbokning och take away på 0492-121 00

Restaurang Primes valborgsdeal med comeback av Primes storfavorit Pyramiden. Avnjut den maffiga pyramiden på plats i restaurangen eller varför inte duka upp den hemma med minst tre andra pyramidälskare. Även Primes plankstek finns för avhämtning under valborgshelgen. Bordsbokning eller take away 0492-167 00

Burgers and Beers erbjuder bordsbokning och musikquiz på plats i restaurangerna eller favorithamburgaren i hemmamiljö. Bordsbokning eller take away 0492-100 48

Brygghuset är redo för helg med alla favoriter på menyn redo. Njut på plats på Brygghuset eller ta med middagen hem. Bordsbokning och take away 0492-753 80

Mossebo Gästhems trerätters valborgsmeny eller goda lördags och söndagsmiddagar eller fikapaket finns för avhämtning alla dagar. Boka i webshoppen eller på 070-724 10 85

Smak by Simons Valborgskasse med en tvårätters middag som du själv lägger sista touchen på. En perfekt varmrätt för invigning av grillen som avslutas med en smakrik efterrätt. Beställning på sociala medier. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *